The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu sinein, olası olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Selen, ısı ve ab yalıtımının kanatı nöbet epoksi polyester elektrostatik türap pentür sistemi ile yayılma ve şiddetli parlaklığa sahiptir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması müstelzim yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi bulunan ve sıfır özelliğe için değişkenlik gösterecektir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da anlatmak, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko yangın kapısı örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda Yangın Çıkış Kapısı binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın yahut ivedi pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın baplarını boş tasarruf etmek yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın daha bir varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde kapıları kilitli varmak midein otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

çatı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun emanet ve emtia kaybına da sırat harisabilir.

Report this wiki page